Win jij een Yoshikigoi Ginrin Chagoi?

GinRin Chagoi Hoofdprijs KoiQuestion QuizYoshikigoi Farm heeft een hele mooie Ginrin Chagoi beschikbaar gesteld voor de momenteel op KoiQuestion lopende quiz. U kunt uiteraard nog deelnemen aan deze quiz, die tot 31 januari loopt.

Yoshikigoi Koi farm, bijna een lustrum oud, is een sterk groeiende Europese Koi Farm. Er worden erg uiteenlopende variëteiten gekweekt waarbij diverse variëteiten kwalitatief de strijd aandurven met de top van Japan. Jos Aben, een Nederlandse kweker, verantwoordelijk voor de kweek en selecties, is een brok passie en toegewijdheid en nooit te beroerd tot een stukje kennisdeling. Vanuit dit perspectief draagt Yoshikigoi KoiQuestion een warm hart toe en gunt jou als lezer een kans op deze schone Chagoi.

Terwijl het buiten code oranje was en de Sint bijna van de daken waaide met zijn schimmel, nam hij gedurende het heerlijk avondje toch de moeite om ook KoiQuestion een bezoek te brengen. Natuurlijk bracht hij ook iets mee voor de trouwe lezers van KoiQuestion; namelijk een geheel nieuwe quiz…

Deze Sinterklaas kwam overduidelijk uit Polen, van Yoshikigoi Farm om precies te zijn. Ter ere van de de nieuwe website van KoiQuestion en de feestelijke decembermaand hebben Jos Aben en consorten gemeend om aan de lezers van KoiQuestion, die bereid zijn om hun kennis te testen, een heuse en bovendien kwalitatief uitstekende nisai Ginrin Chagoi ter beschikking te stellen van maar liefst 55cm!

Wat moet je doen om deze flonkerende schoonheid in je vijver te krijgen?

Vul drie meerkeuze vragen in op de quizpagina van KoiQuestion en je maakt meteen kans op deze gevinde vriend uit Polen. De prijsvraag loopt tot en met 31 januari en de Koi blijft vertoeven bij de kweker tot de watertemperaturen in de Nederlandse wateren het komend voorjaar acceptabel zijn.

Wanneer je op deze link klikt komt u direct op de Quiz pagina van KoiQuestion uit.