Over Yoshikigoi

Yoshikigoi Farm heet u van harte welkom.
Mogen wij ons even aan u voorstellen?

Jos Aben
+31(0)6 5516 8068
Vestiging Polen:  +48 693 192 529
Salesmanager Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.
Sandra Schrivers +31(0)6 1988 0267

De variëteiten die wij bij ons op de farm kweken zijn:
Kohaku, Sanke, Showa, Shiro Utsuri, Hi Utsuri, Asagi, Goshiki, Goromo, Yuki Asagi, Chagoi, Soragoi, Ochiba, Shusui, Yamabuki, Platinum Ogon, Doitsu Hariwake, Beni Kumonryu, Kumonryu, Kikokuryu, Beni Kikokuryu, Yamatonishiki, Doitsu Ochiba, New Doitsu Ochiba, Doitsu Sanke, Doitsu Kohaku, Doitsu Showa en Kujaku.

Dit betekent dat u het voordeel heeft dat zo goed als alle variëteiten gekweekt worden op een locatie zonder kans op kruisbesmettingen. Dus op uw zaak ook geen afzonderlijke systemen voor het opvangen van de vissen. Een enorm voordeel aangaande eventuele ziektebeelden. De vissen worden bij ons schoon gemaakt van parasieten en eventuele andere infecties alvorens zij op transport naar onze klanten gaan.

Wij kunnen voor u, als handelaar, een geheel verzorgd verblijf op onze farm in Polen regelen. Slapen, eten en drinken zijn voor onze kosten. U betaalt slechts uw reiskosten, bel ons voor de voorwaarden.

Wij hebben niet alleen een locatie in Polen, maar ook een locatie in Nederland waar vissen geselecteerd kunnen worden. Deze locatie bevindt zich op het volgende adres;

Californischeweg 14 5971 NV Grubbenvorst. Tel +31 (0)77 366 4117.