Aankopen

Als u als handelaar geïnteresseerd bent in het aankopen van onze Yoshikigoi kunnen wij u de volgende mogelijkheden aanbieden.

 

Mail:
- U vraagt een brochure met prijslijst aan.
- U maakt met ons een afspraak per mail om langs te komen op onze farm in Polen.
- U maakt per mail een afspraak met ons zodat wij een keer bij u langs komen om met u de mogelijkheden te bespreken.

Telefonisch:
- Op een van de telefoonnummers die vermeld staan op de pagina contact.

Binnen afzienbare tijd zal op deze nieuwe website een webshop geplaatst worden waar u als handelaar op in kunt loggen en dan online u mix zal kunnen bestellen.

Wij hebben niet alleen een locatie in Polen, maar ook een locatie in Nederland waar vissen geselecteerd kunnen worden.

Als u het op prijs stelt kunnen wij regelmatig met u rond de tafel gaan zitten en bespreken welke variëteiten het meest verkocht worden.

Wij kunnen voor u een reis regelen met alles er op en er aan waarbij u zelfs in de gelegenheid bent om uw relaties mee te brengen. De relatie kan dan samen met u bepalen welke Koi hij/zij graag zou willen aanschaffen.

Wij zorgen er dan ook voor dat de Koi op transport naar u toe komt zonder dat u zelf dingen hoeft te regelen. Wij kunnen het transport voor u tegen een fractie van de kosten in vergelijking met de transportkosten vanuit Japan verzorgen.

Alle benodigde documenten voor transport export en keuringen zijn voorhanden. Maandelijkse controles en vrij van KHV en SVC. Eigen gekoelde transporten van onze Koi.