De 21e Holland Koi Show komt er aan!

Holland Koi Show Poster 2013Zoals elk jaar is er ook dit jaar een Holland Koi Show in de Kasteeltuinen van Arcen. Dit wordt al de 21e editie van, zoals Nishikigoi Vereniging Nederland zegt, “the biggest koi show on earth”. De show vindt plaats op 16, 17 en 18 augustus 2013 kwekers, handelaren en hobbyisten vanuit het binnen- en buitenland zullen hun koi tentoonstellen aan de bezoekers.

Ook Yoshikigoi Farm neemt weer deel aan de show, in drie vats worden koi ingezet direct vanaf de farm. Dit jaar hebben we de 21e Holland Koi Show en Yoshikigoi ziet zichzelf als één van de veteranen onder de deelnemers. Overigens zetten wij dit jaar al weer voor de 20e keer koi in.  In het verleden schreven wij de koi in de naam A & C vijvers en tuinen de laatste jaren doen wij dat onder de naam van de Farm, Yoshikigoi Farm dus!

Inmiddels zijn er in de Benelux, Duitsland en Frankrijk een heleboel dealers die Yoshikigoi in het assortiment hebben ongetwijfeld zullen er dan ook in een veelvoud van de genoemde drie vats onvervalste Yoshikigoi zwemmen. Gaat u de Yoshikigoi herkennen?

Een deel van onze medewerkers zal tijdens de Holland Koi Show acte de presence geven. Vanzelfsprekend is Jos Aben, de inmiddels welbekende kweker van de Yoshikigoi, elke dag op het showterrein te vinden. Wanneer u iemand ziet lopen in een Yoshikigoi shirt en informatie wilt, schroom dan niet om ons aan te spreken.

Wilt u meer informatie over de Holland Koi Show? Bekijk dan de onderstaande links:

www.hollandkoishow.nl
www.nvn-koi.nl
www.kasteeltuinen.nl

Artist impression van de Yoshikigoi shirts